Dissabte, 16 de març acte inaugural: Arenys de Munt capital de la sardana 2013

Aquest serà el quart any que el meu company Ramon i jo treballem per la dinamització comercial i econòmica  d’Arenys de Munt. 2013 serà una bona oportunitat per incrementar la seva  promoció, la d’un municipi molt  actiu i  participatiu i  ple de vida

Si recordem, han passat ja 11 mesos des de que Arenys de Munt va ser escollit Capital de la Sardana  2013, a l’acte celebrat el més d’abril de 2012, al Palau Marc de la Generalitat de Catalunya.

Després, ha vingut tot un temps  de  treball  del  Comitè organitzador, format pel món sardanístic i  el teixit de la societat arenyenca,  que han elaborat  tot un programa  pels propers 12 mesos, on moltes persones han deixat esforç i hores de  forma desinteressada.  La capitalitat ha  comptat amb la col·laboració del Departament de Cultura , en un moment de  pocs recursos econòmics però de molta imaginació i valors humans.

El projecte neix per a quedar-se. La Capital de la Sardana té com a objectiu convertir anualment una població catalana en un punt de trobada  obligada de la nostra cultura. Arenys de Munt ha tingut l’honor de ser la primera capital, i aquest serà el seu any.

Més informació sobre els actes programats  a  www.arenysmuntcapitalsardana.cat

Arenys de Munt Capital de la Sardana

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba