III Concurs d’aparadurisme i joves dissenyadors en Arenys de Munt

Cada any ens sorprenent els bons treballs dels joves  de  l’Escola Ártidi, Escola Superior d’Aparadorisme i Visual Marxandatge de Barcelona.  És un bon exercici tant pels estudiants com pels comerciants.  Doncs per una banda  el jove coneix el que és treballar per a un potencial client i adaptar-se a les seves necessitats, i per una altra el propietari del comerç s’impregna d’un aire fresc de noves idees.

Aquest any ha guanyat l’establiment Hisop de joguines per nens, i els dissenyadors eren la Mónica Gavilán, Rubén Lanseros i Ignasi Guirado. La votació popular s’ha decantat per  Anna roba per a petits i grans i per als dissenyadors, Laura Grau, Noemí Cuadrado i Irene Bustos, que també va aconseguir el segon premi. El tercer premi va ser per a Triclinium i per als dissenyadors Mirian Ojeda, Mirna López i Laura Massot. El segon i tercer premi van ser reconeguts amb un diploma acreditatiu.

El comerç guanyador rep un curs gratuït sobre aparadorisme a l’Escola i els alumnes un cap de setmana una estada a l’establiment Aixeneta

.

HISOP_1R_PREMI

votacio popular

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba