Preparant la 5a edició de l’Enigma Secret d’Arenys de Munt

Els motors de TurismEnigmatic s’han tornat a posar en marxa. Estem preparant la 5a edició del joc. Si ens veieu passejant per Arenys de Munt aquests dies segur que estem cavil.lant una de bona… El meu company Oriol em sembla que us té preparada alguna sorpresa… Cada any se’ns complica més doncs els equips repetidors venen del tot preparats. Espero Oriol que no ens posem nerviosos i no discutim, oi? Doncs sempre hi ha aquella tensió si agradarà, si la gent arribarà massa ràpid o que hi hagin molts que no el solucionin.

Des d’aquí us animem a què reserveu ja!, el diumenge 10 de maig en les vostres agendes. Els que sou d’Arenys de Munt feu un grup amb amics de fora, és una bona manera de què gaudeixin el poble.

El repte és construir un joc en el qual de forma lliure cada grup Sin títuloplantegi les seves estratègies, per exemples alguns van tots junts d’altres se separen, uns tenen la paciència de llegir tot el joc asseguts davant d’un cafè, i d’altres van llegint mentre corren. Ens encanta veure aquells que venen amb el seu plumier ben complet, amb llapis subratlladors, goma i el boli per passar-ho a net… Però el que ens agrada més és veure com famílies i amics passen una bona estona redescobrint el seu municipi a través d’un joc que posa a prova la seva capacitat de resolució de problemes i observació

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba